KOGA

Nieuw: ontwerp uw eigen Koga!              

Ontdek nu de Koga Signature.      

Met onze nieuwe state-of-the-art online applicatie kunt U nu uw eigen

Koga-Miyata volledig zelf samenstellen zoals U dat wilt.

Koga Signature® maakt het mogelijk voor de veeleisende fietser een Koga vakantiefiets/trekkingfiets of Racefiets compleet naar eigen wensen samen te stellen. Met de fietsconfigurator biedt Koga u de mogelijkheid uw droomfiets te ontwerpen, en dat allemaal volgens de hoge kwaliteitsstandaard van Koga.

De fiets wordt volledig met de hand opgebouwd. Als klap op de vuurpijl kunt u er voor kiezen om uw naam op het frame te vereeuwigen, als werkelijk signatuur op uw eigen maatfiets. Van sportieve fiets tot trekkingfiets voor uw fietsvakantie, of wat dacht u van een hybride fiets met Rohloff naaf, of een speciale reisfiets. Kortom uw tourfiets op maat wordt speciaal voor u gebouwd.

Met Koga Signature® kunt u geheel individueel uw fietsdromen verwezenlijken. Het modulaire systeem van Koga maakt het mogelijk comfortabel vanachter de eigen computer thuis uit de vele opties een keuze te maken. Maar u kunt uw wegfiets ook geheel naar eigen wens samenstellen aan de Signature-zuil bij uw Koga-dealer, zijn deskundig advies erbij inbegrepen. Door het ongekend grote aantal variatiemogelijkheden heeft elke wielrenner daarmee de voor hem perfecte racefiets onder handbereik, zij het een superlichte full carbon fiets op profniveau voor de ambitieuze kilometervreter, dan wel  een hoogwaardige aluminium fiets voor de vrijetijdssporter als aantrekkelijk geprijsd alternatief.

Uitgebreide keuze in frames en maatvoeringen

Het begint met de keuze van frame en voorvork. Koga biedt daarvoor vier alternatieven, twee carbonframes en twee aluminiumframes met carbonvoorvork. De juiste framehoogte is m.b.v. de computer makkelijk te bepalen, Het enige wat u weten moet, is uw beenlengte. Met zeven framehoogtes tussen 50 en 66 cm (bij de carbonframes tot 63 cm) hoeft u op dit punt niet met compromissen genoegen te nemen.

 

Vanaf 1971 heeft service en kwaliteit bij ons altijd op de eerste plaats gestaan. Wij hebben altijd ruim 500 fietsen op voorraad en een ruime keuze aan tweedehands modellen.

Bel onze klantenservice

 053 538 21 22

OF

Stuur een bericht

 info@rodeltweewielers.nl