ELEKTRISCH

Elektrische fietsen winnen snel aan populariteit. En dat is geen wonder, de elektrische trapbekrachtiging geeft u namelijk de ondersteuning waarmee u verder, makkelijker en veiliger  fietst.

Tegenwind of een pittige helling, u fietst moeiteloos door. Elektrische fietsen zijn voorzien van een Lithium-Ion accu. Deze accu heeft een lange levensduur en kunt u altijd en overal opladen.

Op een Koga Miyata Electrische fiets zit strandaard 2 jaar fabrieksgarantie en kan tegen een kleine vergoeding naar 5 jaar Garantie worden uitgebreid,Vraag in de Winkel  naar de Koga Miyata extra fietsgarantie.

Fietsdrager oprijgoot...

Onder anderen geschikt voor de Spinder fietsendrager, de  Eagle compact, Falcon en Hawk. met deze oprijgoot kunt u zonder krachtinspanning nu ook elektrofietsen op de drager plaatsen. De oprijgoot is eenvoudig te monteren en handig op te  bergen.

Kijk op de site www.fietsendragers.nl voor meer informatie.                                               

Kijk voor meer informatie en prijzen ook op:

 

Vanaf 1971 heeft service en kwaliteit bij ons altijd op de eerste plaats gestaan. Wij hebben altijd ruim 500 fietsen op voorraad en een ruime keuze aan tweedehands modellen.

Bel onze klantenservice

 053 538 21 22

OF

Stuur een bericht

 info@rodeltweewielers.nl